Metoprolol

Online record contains mass concerning metoprolol werking. Print one scrupulously.
Instantly follow url concerning metoprolol fk online.
The following record holds collection about metoprolol 25 mg. Here goes unique document

Privacy policy

 

Deze privacy policy is van toepassing op alle websitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Daas Baksteen Zeddam B.V., Terborgseweg 30, 7045AL, Azewijn (KVK 09085009). Hierna te noemen: 'Daas Baksteen'.

 

Laatst gewijzigd op 05 juni 2018

 

Wij respecteren uw privacy en zorgen er dan ook voor dat alle persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld en veilig wordt opgeslagen. Hoe wij dit doen, welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij dit inzetten, leest u in deze privacy policy.

 

Als u meer wil weten of vragen hebt over onze privacy policy kunt u contact opnemen met Marian Helmes. Dit kan via m.helmes@daasbaksteen.nl of via 0314 - 651644.

 

WANNEER EN WAAROM BEWAREN WIJ UW GEGEVENS?

 

  • Als u contact met ons opneemt
    Bijvoorbeeld via e-mail of via een contactformulier.
  • Als u een overeenkomst met ons afsluit
    Bijvoorbeeld wanneer u stenen bij ons inkoopt.
  • Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief
    Dit kunt u op diverse plekken op onze website doen.
  • Als u een offerte aanvraagt
    Dit kunt u doen via e-mail en via een offerteformulier.
  • Als u solliciteert
    Dit kunt u o.a. doen via e-mail. Wij ontvangen dan vaak uw Curriculum Vitae.
  • Als u in dienst treedt bij Daas Baksteen
    Uw gegevens worden o.a. bewaard voor de loonadministratie

 

Wij bewaren uw gegevens bij een ‘gerechtvaardigd belang’ (voorbeeld: u neemt contact met ons op en wij willen u zo goed mogelijk helpen of u wilt een offerte van ons ontvangen), vanwege contractuele afspraken of omdat de wet ons dat verplicht. In bovengenoemde gevallen bewaren we uw gegevens nooit langer dan nodig is of dan de wet vereist.

 

DIT DOEN WIJ NOOIT MET UW GEGEVENS

 

In geen enkel geval verkopen wij uw gegevens door aan derden. Informatie die u bij ons achterlaat of ons toestuurt is dus veilig.

 

BEVEILIGING VAN UW GEGEVENS

 

Wij zorgen ervoor dat alle gegevens die we van u bewaren zo veilig mogelijk opgeslagen worden. Wij doen dit door o.a.:

 

  • De server en het CMS waar onze website draait voorzien is van de laatste security patches
  • Onze website is voorzien van een SSL certificaat
  • Niet iedereen bij Daas Baksteen heeft toegang tot uw gegevens.
  • Alle personen die namens Daas Baksteen van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan;
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

 

GOOGLE ANALYTICS

 

Wij gebruiken Google Analytics om te meten hoe u onze website heeft gevonden en op welke manier u onze website gebruikt. Met deze informatie kunnen wij de werking van onze website optimaliseren.

 

We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten en delen geen persoonsgegevens met Google. Zo anonimiseren we bijvoorbeeld uw IP adres. Google Analytics plaatst wel enkele cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden maximaal twee jaar bewaard. Google deelt geen data met derden. Meer informatie hierover kunt u lezen in het privacy statement van Google.

 

NIEUWSBRIEF

 

U kunt zich via onze website inschrijven voor onze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief gebruiken wij om u te informeren over nieuwtjes, producten en acties. U ontvangt onze nieuwsbrief enkel wanneer u zich hier zelf voor heeft ingeschreven.

 

Uitschrijven kunt u vanuit elk ontvangen nieuwsbrief doen via een link onderin de betreffende nieuwsbrief. Wij gebruiken Spotler om nieuwsbrieven te versturen. De gegevens die u heeft ingevuld bij het inschrijven (in ieder geval uw e-mailadres) worden in een database van Spotler opgeslagen. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Spotler gesloten. Meer informatie kunt u leven in het privacybeleid van Spotler.

 

COOKIES

 

Om ervoor te zorgen dat onze goedt werkt, gebruiken wij en derden (bijvoorbeeld Google, zoals hierboven genoemd) cookies. Een overzicht van alle cookies die gebruikt worden en wat cookies precies zijn, leest u op onze cookies pagina.

 

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

 

De website van Daas Baksteen bevat links naar andere websites die buiten het daasbaksteen.nl-domein liggen. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. Daas Baksteen is noch verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de bescherming van uw persoonsgegevens en/of privacy op websites van derden.

 

GEGEVENS INZIEN, LATEN WIJZIGEN OF LATEN VERWIJDEREN

 

U heeft het recht om alle persoonsgegevens die we van u bewaren in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact op met Marian Helmes. Dit kan via m.helmes@daasbaksteen.nl of via 0314 - 651644.

 

VRAGEN EN KLACHTEN

 

Als u n.a.v. onze privacy policy vragen heeft of als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met Marian Helmes. Dit kan via m.helmes@daasbaksteen.nl of via 0314 - 651644.

 

Daarnaast kunt u bij klachten contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Subscribe to our monthly newsletter